A hatékony zsírégetés alapjai Zsírégető sprint ülés

Sprint zsírégetés. Sprintelés – a villámgyors zsírégetés | Well&fit

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian láttátok a legutóbbi olimpiát, vagy ismeritek a nemzeti sportolókat. De láttál már kövér sprintert az olimpián? Nem is hittem el!

Ha szeretnél gyorsan és hatékonyan zsírt égetni, akkor kezdj el sprintelni! A számok nem hazudnak A sprintelés hatékonysága azon alapszik, hogy a megfelelő hormonok szintjének emelkedésével a testünk zsírt éget.

12 hét alatt fogyni

Nem semmi, igaz? Ez pedig az egyik leghatékonyabb út, hogy a zsírpárnák leolvadjanak rólunk, és a helyükre elkezdjünk izmokat építeni. A sprintelés hatással van a mitochondriára is, a sejtjeink azon területére, ami az energiát gyűjti és raktározza.

küzd a fogyás perimenopause

A sprintelés tehát oxidálja a zsírt, és megóvja a szervezetünket attól, hogy máshonnan próbáljon zsírpótlékhoz jutni. A sprinteléshez hasonlóan nagy sprint zsírégetés mozgásformák nem csupán több zsírt égetnek, mint a kevésbé intenzív társaik, de jóval kevesebb időt is vesznek igénybe: a szakértők szerint egy 20 perces intenzív mozgás sokkal hatékonyabb, mint mondjuk egy teljes órán át cardio-gyakorlatokat végezni.

Ne ugorj fejest!

fogyás célzóna

Persze, ha a sprintelést választod, óvatosan kell kezdened, mert a testednek időre van szüksége, míg hozzászokik az ennyire intenzív mozgáshoz. Tehát először mindenképpen végezz nyújtógyakorlatokat, némi gimnasztika sem árt, de még ekkor sem kezdhetsz neki teljes erővel a sprintelésnek, mert görcsbe állhatnak az izmaid, vagy akár meg is sérülhetsz.

10 perces zsírégető HIIT edzés kezdőknek is - ugrálás mentes, nincs szükség eszközre - elszivoernyobolt.hu

Kezdetnek apróbb távokat válassz és lassabban dolgozz, amikor viszont úgy érzed, felkészültél, akkor mindent bele! Hogyan lehet még hatékonyabb? Még mindig nem elég?

egcg fogyás tanulmányok

Már körbesprintelted az egész várost, mégis többre vágysz? Akkor irány a hegyvidék! Nem véletlenül látsz az amerikai csajmozik fogyókúrás jeleneteiben olyan lányokat, akik izzadva vonszolják fel magukat a dombtetőre, hiszen a sprintelésnél csak egyvalami hatékonyabb: a hegynek felfelé sprintelés.

vérszegénységgel kapcsolatos fogyás

A megfelelő táplálkozással kiegészítve, a sprintelés forradalmian új utakat nyit meg a fogyókúrák világában. Ide és ide kattintva még több infót találhatsz!

gátolja a cukor a zsírégetést

Ha tehát olyan mozgásformát keresel, ami nem könnyű, viszont a segítségével nagyon hamar nagyon sokat adhatsz le, ne habozz, inkább sprint zsírégetés Kapcsolódó cikkek.