Karcsúsító modell - Derék karcsúsító öv – Tényleg hatásos?

Karcsúsító modell. Kapcsolódó

Tartalom

  fybogel fogyni

  Latex Derék Edző Karcsúsító Gumi 2 Öv Karcsúsító modell Fűző Karcsúsító Modell Szíj Szervezet Formálója Slim Végre Fekete Latex Fűző Mérettáblázat--Kérjük, vegye figyelembe: Derék méret a legfontosabb, hogy válassza ki a méretben 1, mérjük kézzel, cm-es hiba elfogadható; 2, Mivel a különböző számítógépek kijelző színek másképp, a színe, a tényleges tétel kissé eltérhet a fenti képek.

  Köszönöm a megértést.

  ismerje testtípusát hogy lefogyjon

  Van olyan követési Szám a a tétel? Igen, mi a hajó minden parancsot a nyomon Követési Számot, valamint megtekintheti a szállítás staus a megfelelő weboldalon.

  nincs fogyás első hét paleo

  A termék ugyanaz, mint a fotókon? Igen, mind a fotók valódiak.

  Az fda jóváhagyta a fogyás támogatását

  Készültek fotók magunkat. Amely mérete illik hozzám?

  anyukám fogyni akar

  Javasoljuk, hogy nézd meg a méret javaslat táblázatot, valamint a termék mérettáblázatot, ha normális ábra. Vagyok, viszonteladói, szeretnék vásárolni, sok darab a tétel, amit a nagykereskedelmi árát? Szia, köszönöm az érdeklődését, ha meg szeretné vásárolni, nagy mennyiség, kérjük, küldjön e-mailt nekünk, akkor önnek a legjobb ár, köszönöm!

  eredményes fogyókúra

  Címkék: derék fűző, fűző latex, body bőr, latex, pvc, catsuit bőr, edző derék, fűző latex, fűző gumi, pvc öltöny, bodi latex A nemek közötti.