Jlo fogyni. Kemény edzés, kemény diéta: ettől bombanő Jennifer Lopez

Jlo fogyni. Hogyan jlo fogyni?

elveszíti a testzsírt és kiszakad

Egy hónapig úgy edzett, mint Jennifer Lopez, ez történt cross-sport. Oszd meg a cikket Fotó: Profimedia - Red Dot Jennifer Lopez nem csak a szerelemben, de az edzőteremen is hasít és szerencsére ezt folyamatosan meg is osztja a yinagoh lefogy. Nemrég arról számolt be, hogy 10 napra teljesen leállt a cukorfogyasztással és elárulta, milyen hatással volt ez a rövid kihívás a testére.

Emily Tannenbaum, az amerikai Cosmo újságírója a tesója esküvőjére szeretett hogyan jlo fogyni?

comb zsírégetésének leghatékonyabb módja

A kihívás 28 napig tartott és heti 5 edzést jelentett Emily számára, aki szuperlelkesen vetette bele magát az edzés-diéta kombóba. Az egy órás erősítő edzéseket mindig egy 30 perces kardióval vezette le és a kajánál minden cukrosat kizárt — beleértve a gyümölcsöket is: a gyümölcscukor miatt.

xs természetes zsírégető vélemények

A bejegyzés megtekintése az Instagramon split squat, bff edition. Aztán a harmadik héten jött az igazi áttörés, hiszen Emily elkezdte látni magán a változást és ez extra adag motivációt adott neki, hogy még keményebben küzdjön az álomalakért.

legjobb vélemények a fogyás kiegészítőkről

Ez pedig csak tovább fokozódott a negyedik hétre, ahol már simán vette az akadályokat és erősebbnek érezte magát, mint korábban bármikor. Mondjuk a gyümölcsöket és a sajtot visszaemelte az étrendjébe, és a drasztikus heti 5 helyett csak háromszor csekkol be a konditerembe, de így is folyamatosan jönnek az eredmények.

11 Rules Jennifer Lopez Follows To Look Half Her Age - ⭐OSSA

Lo étrendjéről. Eddig is tudtuk, hogy Jennifer Lopez figyel a táplálkozására, de nemrég személyi edzője, a sztártréner Tracy Anderson egy külföldi lapnak elmondott pár érdekes részletet arról, mennyire komolyan veszi a 46 éves énekesnő az egészséges étkezést.

csillogás világ súlycsökkenés

Bio ételeket eszik, és az egész diétája nagyon átgondolt — minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal. Az Jlo fogyni Idol zsűritagjaként is tevékenykedő énekesnő korábban azt is jlo fogyni, hogy semmi jóból nem marad ki, hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, emellett az ünnepeken rendszerint mindent megkóstol a gyerekeivel.

Kemény edzés, kemény diéta: ettől bombanő Jennifer Lopez Jlo fogyni. Kemény edzés, kemény diéta: ettől bombanő Jennifer Lopez Szuper szigorú diéta Jennifer Lopez mintájára!

Ha valamiből túl sokat evett, legfeljebb lemozogja később. Te is kedvet kaptál a történetétől a strandszezon előtt? A bejegyzés megtekintése az Instagramon.

zsírégetők rosszak neked