Fél év után került elő az ellopott kutya a chipjének köszönhetően

Fogyás whippet

Tartalom

  Egy hete még biztosan látták Fejér megye - Több mint egy hete, szerdán hallottak utoljára arról a whippet agár kutyáról, amelyik november közepén szökött meg sukorói otthonából, ahol Berkényi Tamás, a fehérvári Vadmadárkórház ismert állatorvosa él családjával. Facebook megosztás Twitter megosztás Elküldöm emailben S. Töttő Rita Fogyás whippet két hete magukhoz vett, mindentől félő kutyusért a világon minden tőlük telhetőt megtettek, gyakorlatilag nem volt olyan eszköz, amit ne vetettek volna be.

  fogyás whippet kövér veszteség ted talk

  Több alkalommal érkezett is jelzés hozzájuk arról, hogy itt vagy ott látták az állatot. Képek: család - Az szinte biztos, hogy Pákozdon őt látták múlt héten — árulta el Ildikó, az fogyás whippet felesége, aki azóta is minden nap kijár a környékbeli utcákra keresni Lolát.

  fogyás whippet addrena fogyás

  Sajnos azonban sikertelenül, annak ellenére is, hogy már több állatvédő, állatmentő csapat a segítségükre sietett — az állatvédőrség például keresőkutyákkal próbált az eltűnt whippet nyomra bukkanni. Képek: család Ígéretet kaptak hőkamerás keresésre is, ám az idő egyre csak halad, jönnek a hidegek, a havazás és egyre kevesebb az esély rá, hogy megtalálják a kutyust.

  fogyás whippet fogyás rés év

  Képek: család Volt egyébként ilyen jelzésük is, ami azonban falsnak bizonyult. De még reménykednek, ezért is tűztek ki magas jutalmat a kutyáért. A család minden napja erről szól már hetek óta, próbálnak azért felkészülni a legrosszabbra is, de minden hatékony ötletet és jelzést szívesen vesznek.

  fogyás whippet segít e a bazsalikom a fogyásban